Adıyamanlılar Vakfı Vali Mahmut Demirtaş ı Ziyaret Etti.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, beraberinde Vakfın Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte  ilimize yeni atanan Vali Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Murat Demirkol, Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akbaş, Burs Komisyonu Başkanı Yakup Yakıncıoğlu, Kamu Çalışan Komisyonu Başkanı Cemal Evrim, Kültür Sanat Turizm Komisyonu Başkanı Hakan Özöncel, Vakıf Genel Sekreteri Muhammed Yetkin, Medya Tanıtım Komisyonu Başkanı İsmail Koçak ile Vakfın Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Murat Demirkol, Vali Mahmut Demirtaş’a vakfın yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Vali Mahmut Demirtaş ise Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi'nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi’nin yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu ifade etti.

Haber: Zeynal BOZ - Adıyaman