Adıyamanlılar Vakfından Vali Demirtaş a Ziyaret

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, beraberinde Vakfın Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilimize yeni atanan Vali Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, Adıyamanlılar Vakfı kurucularından Ali Şahin, Burs Komisyonu Başkanı Yakup Akıncıoğlu, Medya komisyonu Başkanı İsmail Hakkı Koçak, Yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Vali Mahmut Demirtaş'a yeni görevinde başarılar dileyen Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Özkartal, "İlimize yeni atanan Sayın Valimizin görevi süresince Adıyaman’a güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Sosyo, ekonomi ve turizm alanında önemli hizmetler bekleyen Adıyaman ilimize yapacağı hizmetler konusunda vakıf olarak üzerine düşen her türlü görevi yapmaya hazırız.” Şeklinde konuştu.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise Adıyamanlılar Vakfının ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, İstanbul’da ve Adıyaman’da yapılan çalışmalardan bilgi sahibi olduğunu ve bundan böyle ilimiz adına yapılacak olan bütün çalışmalara gerekli desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, hizmetlerinden ötürü vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

Haber: ZEYNEL BOZ/ADIYAMAN