Özkan, Başarı İçin Toplumsal Destek Şarttır

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ve Yönetim Kurulu üyeleri Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan’ı ziyaret etti.

Ziyarete Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, Adıyamanlılar Vakfı kurucularından Ali Şahin, Burs Komisyonu Başkanı Yakup Akıncıoğlu, Medya komisyonu Başkanı İsmail Hakkı Koçak, Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette Adıyaman’ın bugüne kadar eğitimde imkanlar dahilin de olsa da tüm yatırımları ve teşvikleri alamadığını belirten Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, “Göreve başladığından bu yana her fırsatta Adıyaman’ı Eğitim de marka kent haline getireceğini söyleyen sayın Müdürümüzün bu yöndeki çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Kendisinin bu gayretli çalışmalar sonucunda Adıyaman kamuoyunda olumlu tepkiler doğurduğunu” söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ise inanılması zor denileni başarmak için mutlaka toplumsal desteğe ihtiyaç olduğunu ve başarının birlik ve beraberlikle elde edilebileceğini belirterek şunları söyledi: "Değerlerin eğitimini önemsediği gibi kardeşlik esasına da önem veren birisiyim. Değerler ve kardeşlik esasında inşallah güzel işler başaracağız. Toplumsal destek bekliyorum. Ayrıca Adıyamanlılar Vakfının da eğitim yönündeki projele çalışmalarına da her zaman yanında olacağız” dedi.

Haber: Zeynal BOZ/ADIYAMAN