2012-2013 BURS BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Lütfen açıklamaları okuyunuz.

İstanbul’daki Üniversitelerde okuyan bursiyerlerimizin;

•Aşağıda yer alan evrakları 29 Aralık 2012 Cumartesi gününe kadar vakfımıza ulaştırmaları gerekmektedir. İstanbul dışından alınacak belgelerin fax veya fotokopileri kabul edilmektedir.

•Geçen Sene vakfımızdan burs almayan ve Bank Asya da hesabı olmayan bursiyerlerimizin evraklarını vakfımıza elden getirmeleri ve Vakfımızda hesap açma başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin vakfa gelirken yanlarında hesap açma işlemi için nüfus cüzdanı fotokopisi mutlaka bulundurmaları gerekmektedir.

•Geçen sene vakfımızdan burs alıp, bank asya hesabı olan öğrencilerimizin Evrakları elden getirme zorunluluğu yoktur. Bu öğrencilerimiz tekrardan banka hesabı açmalarına gerek olmayıp, geçen seneki banka hesabı ile işlemleri devam edecektir.

29 Aralık Cumartesi Günü Saat 11.30’da Vakfımızın Genel Merkezinde Burs Programı Yapılacaktır. Geç gelenlerin veya gelmeyen öğrencilerimizin bursları hesaplarına aktarılmayacaktır.

Adıyaman Üniversitesinde okuyan bursiyerlerimiz ise;

• Aşağıda yer alan evrakları Vakfımızın Adıyaman şubesine 29 Aralık 2011 Cuma gününe kadar elden teslim edeceklerdir.

• Evraklarını daha önce teslim eden bursiyerlerimizin, eksik evrakı bulunmamakta ise, tekrardan evrak getirmelerine gerek yoktur.

• Geçen sene bizden burs alan öğrencilerimizin tekrardan banka hesabı açmalarına gerek olmayıp, geçen seneki banka hesabı ile işlemleri devam edecektir. Diğer öğrencilerimiz ise Bank Asya Adıyaman Şubesinden hesap açtırıp hesap numaralarını Vakfımızın Adıyaman Şubesine ileteceklerdir. Bankadan hesap açtırırken burs için olduğu banka görevlisine iletilecektir.

• Adıyaman Üniversitesinde okuyan öğrencilerimiz için aylık programlar düzenlenecektir. Program duyuruları öğrencilerimize sms ile iletilecektir. Kendisine sms gelmeyen bursiyerlerimizin vakıf yetkilileri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not: Tüm öğrencilerimizin aylık burs programlarına katılımları mecburidir. Geç gelen veya katılım sağlamayan öğrencilerimize burs ödemesi yapılmayacaktır.

Burs Almaya Hak Kazanan Öğrencilerden İstenilen Belgeler

1-Öğrenci belgesi(Özel Üniversitelerde Okuyanlar %100 Burslu Öğrenci Olduklarına Dair Öğrenci Belgesi almalıdır)

2-Transkript belgesi (üniversiteyi yeni kazananlar hariç)

3-ÖSYM sınav sonuç belgesi fotokopisi, (üniversiteyi yeni kazananlar)

4- Aile nüfus kayıt örneği,

5-Kardeş veya kardeşlerinizin öğrenci belgesi, (Dershaneye giden öğrenci içinde dershaneden belge alınacaktır.)

6-Nüfus cüzdanı fotokopisi,(Banka hesabı açtıracak İstanbul’daki öğrenciler için)

7-1 Adet Fotoğraf(Mülakat sırasında fotoğraf vermeyenler için)

8-Aşağıda, durumunuza uygun olan seçenekte istenilen belge; (Velisinin Gelir Durumunu Gösteren Belge)

a) Velisi SSK veya Emekli Sandığına kayıtlı çalışıyor veya emekli ise velisinin maaş bordrosu,

b) Velisi Bağ-Kura kayıtlı emekli olanlar velisinin maaş bordrosu, Bağ-Kur’a kayıtlı esnaf olanlar velilerinin işyerinin 2011 yılına ait vergi levhası fotokopisi, Çiftçilik bağ-kuru olanlar çiftçilik belgesi fotokopisi,

c) Velisi yeşil kartlı(GSS’li) olanlar, velisinin yeşil kartının(GSS) fotoğraflı sayfa ve arka sayfanın fotokopisi,

d) Velisinin durumu yukarıdaki seçeneklerden hiçbirisine uymayanların, köyde oturuyorsa muhtarlıktan, ilçede oturuyorsa kaymakamlıktan, ilde oturuyorsa valilikten alacakları velisinin işsiz veya fakir olduğuna dair belge.

9) Kira kontratı fotokopisi.( Ailesinin kirada olduğunu beyan eden öğrenciler için).

İSTANBUL'DA OKUYAN BURS  KAZANAN ÖĞRENCİLER

ADIYAMAN'DA OKUYAN BURS  KAZANAN ÖĞRENCİLER