Dilipak, Vakfımızı Ziyaret Etti

Adıyaman Küçük Millet Meclisi’nin Mart ayı toplantısına katılmak üzere Adıyaman’a gelen yazar Abdurrahman Dilipak, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesini ziyaret ederek, vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette vakıf yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Dilipak, vakıfların kuruluş amaçları ve önemlerinden bahsederek, yöneticileri kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Murat Demirkol ise, Dilipak’a Adıyamanlılar Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgi sunduktan sonra ebru tablosu hediye etti.

Abdurrahman Dilipak’ın Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesine yaptığı ziyarete Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akbaş, Sağlık Komisyonu Başkanı Mehmet Emin Taş, Genel Sekreter Muhammad Yetkin, Kültür Komisyonu Başkanı Hakan Özöncel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Kadın Kolları üyeleri ve Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi üyeleri katıldı.

Haber: Zeynal BOZ/ADIYAMAN