Özkartal, Başarı Gönülden Gelir

Adıyamanlılar Vakfı’nın Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısı Ömer Özkartal başkanlığında toplandı. Toplantıda Özkartal, bereketli günlerin yakın olduğunu ve vakıf medeniyeti çerçevesinde insanlara hizmet etmeyi şiar edindiklerini ve gönülde beraber olmadığın bir işte asla başarı gelemeyeceğini söyledi.

Olağan dışı toplanan Yönetim Kurulu, toplantıda yeni komisyonların oluşması ve bu komisyonlarda görev alacak başkan ve üyelerin belirlenmesi ve aynı zamanda komisyonlardan sorumlu Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesiyle ilgili konuları masaya yatırdı.

Gönülde yapılmayan hiçbir işin bereketli olmayacağını söyleyen Özkartal, yeni Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarla birlikte bundan böyle ana hedefimiz vakfımızı mevcut konumdan çok daha iyi bir seviyeye getirme olduğunu kaydetti.

Özkartal, “Bundan böyle bereketli ve hareketli günler bizi bekliyor diyebilirim. Yeter ki arkadaşlarımız en verimli zamanın bir kısmını vakıf hizmetlerine ayırsın, gerisi kendiliğinden gelir zaten. Şu bir gerçek ki başarı gönülden gelir. Gönülde beraber olmadığın bir işte asla başarı gelmez. Biz, bir olacağız. Beraber olacağız. Birçok önemli hizmetlere hep birlikte imza atarak Hakk’ın rızasını kazanmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL