Adıyamanlı Gençler Kahvaltıda Buluştu

İstanbul'un farklı yerlerinde oturan ve farklı üniversitelerde okuyan öğrenci kardeşlerimiz soğuk bir İstanbul gününde havalara aldırış etmeden bir araya geldiler. Kahvaltı programı vakıf merkezinde gerçekleşti. Gençler " Bu güzel binada kahvaltı imkanını bizlere sağlayan ve bu kültür  merkezini tüm Adıyamanlılar'ın hizmetine sunan Adıyamanlılar Vakfı yönetim kurulu üyelerine ve değerli başkanımız Ömer Özkartal'a Adıyamanlı öğrenciler olarak çok teşekkür ediyoruz..  " dediler.

Bursiyer olan ve bursiyer olmayan ancak Adıyaman gönüllüsü gençler bir araya gelerek bundan sonra yapacakları programlar hakkında istişare ettiler. Üniversiteliler Komisyonu üyeleri kahvaltıya katılan gençlerin görüşlerini alarak çok yakında yapılacak programlar hakkında kararlar aldı.

Üniversiteliler Komisyonu Koordinatörü Ramazan Maçin ise projelerden bahsederek öğrencilerin görüşlerini aldı ve görev paylaşımları yapıldı. En yakın zamanda Abant veya Çanakkale gezileri ile etkinliğine devam edecek olan Üniversiteliler Komisyonu üyeleri aynı zamanda Halı Saha maçı ve Paintball etkinlikleri ile çalışmaya devam edecekler.