Adıyamanlılar Vakfından Adıyamanspor a 10 Bin TL Prim Sözü

Yarın (Pazar) günü saat 14.00 de Silivri spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Adıyamanspor futbol takımı maç öncesinde merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfını ziyaret etti.

Adıyamanlılar Vakfı tarafından Adıyamanspor onuruna verilen öğle yemeğine Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Adıyamanlılar vakfı kurucularından İşadamı Ramazan Aksoy, Hüseyin Ural, Mehmet Kocakaya, vakfın yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları, Adıyamanspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemek öncesinde vakfın şark köşesinde mini bir kaynaşma toplantısı yapıldı. Toplantının akabinde genişletilmiş toplantı salonunda hep birlikte yemek yediler. Burada bir konuşma yapan Adıyamanlılar vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Adıyaman’ın gururu olan Adıyamanspor futbol takımını ağırlamaktan son derece onur duyduğunu söyledi. Özkartal, Adıyamanspor’un başarası hepimizin başarısıdır. Bu nedenle gerek siyasetçilerimizin, gerse bürokratlarımızın, işadamlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın maddi ve manevi yönden destek çıkması elzem olmuştur. Silivri spor maçında futbolcu kardeşlerimizin Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethettiği gibi sizinde Silivri’yi fethetmemiz lazım. Hepimizin tek arzusu bu maçta galibiyetle ayrılıp Adıyaman’a iyi bir hava ile dönmenizdir. Bizde Vakıf olarak bu maçta galip veya beraberliğe 10 bin TL prim sözü veriyoruz. Bundan sonrada yine maddi ve manevi olarak desteğimizi sürdürmeye gayret edeceğiz. Başarı sizden destek ise bizden olsun” diyerek bundan sonraki maçlar için başarılarılar diledi.

Daha sonra söz alan Adıyamanspor Kulup Başkanı Hüseyin Koç, Adıyamanspor’u bundan önceki yönetimden 5 milyon TL borç devraldığını ve bütün gelirlerimizin temlik altında olduğu için eli kolu bağlı olduğunu söyledi.

Koç, “Görevi devraldığımdan bu yana sadece 75 bin TL gelirimiz oldu. Giderimiz ise yaklaşık 800 bin TL’dir. Bizim tek tesellimiz Sayın Valimizin bize maddi ve manevi yönden büyük fedakârlık yaparak destek çıkmasıdır. Aynı zamanda siyasetçilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve Adıyaman halkının her geçen gün desteğini artarak devam etmesi bizleri mutlu etmektedir.

İstanbul’da bizleri en iyi şekilde ağırlayarak sahip çıkan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı ve bütün yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah Silivrispor maçında alacağımız galibiyetle siz değerli hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız. Vakfımızın maç öncesinde galibiyete ve beraberliğe vereceği 10 TL’lik prim desteği içinde ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Maç Öncesi Bütün Hazırlıklar Yapıldı

Adıyamanlılar Vakfı spordan sorumlu yönetim kurulu Üyelerinden Nazif Demir, Ömer Baydur, Zülfikar Yeşil ve Üniversiteliler Komisyonu Başkanı Metin Fendoğlu birlikteliğinde gerekli hazırlıklara günler öncesinde başlamış olması Adıyamanspor teknik heyet ve futbolcuları sevindirdi.

Vakıf Binasına Dev Adıyamanspor Bayrağı Asıldı

Silivrispor maçı hazırlıklarını günler öncesinde başlayarak büyük bir fedakarlık örneği gösteren Adıyamanlılar Vakfı, Kültür Merkezine Dev bir Adıyamanspor bayrağı astı. Vakıf yöneticileri ve Adıyamanspor teknik heyet ve futbolcuları bu bayrağın altında hep birlikte objektife poz verdiler.

Haber: Abdulkerim SONKAYA & Süleyman ALPAYDIN-İstanbul