Vakfımızın Adıyaman Şubesi Yeni Yönetimi Belirlendi

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi yeni Yönetim Kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya geldiler.

Adıyaman Üniversitesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri ve Adıyaman eski milletvekili Mahmut Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Ali Şahin, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Komisyon Başkanları ve üyeler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, “2011 yılından bu yana her ayımızı programlarla dolu olarak üstün çalışma mekanizması çerçevesinde hizmet etmeye gayret gösterdik. Geçen 2 yıllık süre içerisinde Adıyaman’ın gündemine ve Adıyamanlı hemşehrilerimizin takdirle karşılayacağı önemli hizmetlere imza attığımıza inanıyorum. Yaptığımız bütün çalışmalarda Genel Merkezimizin bize destek çıkmasını ise takdire şayan olarak karşılıyoruz. Vakfımızın Adıyaman Şubesi 45 kişilik yeni Yönetim Kurulu’nda yer alan bütün arkadaşlarıma başarıların devamını diliyorum” dedi.

Vakfımızın Adıyaman Şubesi’nin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini söyleyen Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise toplantıda yaptığı konuşmasında, “Cenâb-ı Hakk’a şükürler olsun ki Adıyamanlılar Vakfı hizmetlerini yıllardır İstanbul’da sürdürdüğü gibi 2 yıldır da Adıyaman’da canla başla sürdürmeye devam ediyor. Vakfımızın yeni Yönetim Kurulu’nda görev alan değerli kardeşlerimizin beyin fırtınası estirerek hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştireceklerine inanıyorum. Yani Adıyaman kendi kültürüne, kendi değerlerine ve kendi geleceğine âdeta zemin hazırlıyor. Bunları sizler hazırlayacaksınız. Hepiniz artık birer vakıf insanısınız” diye konuştu.

Haber: Zeynal BOZ / ADIYAMAN