Vakfımızın Adıyaman Şubesinde de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

İstanbul’daki Genel Merkezinde olduğu gibi Vakfımızın Adıyaman şubesinde de bayramlaşma töreni yapıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akbaş’ın ev sahipliğini yaptığı kutlama programına, Adıyaman Milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş, Adıyaman Süryani Kadim Kilisesi Metropoliti Melki Ürek, Sağlık İl Müdürü Mehmet Emin Taş, vakıf üyeleri ve davetliler katıldı.

Bayramın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi dileğinde bulunan Başkan Vekil akbaş, davetlilerle tek tek bayramlaştı.

Milletvekili Murtaza Yetiş ise Adıyaman’da aktif olarak faaliyet gösteren vakfın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, vakıf yöneticilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Adıyaman Süryani Kadim Kilisesi Metropoliti Melki Ürek de bütün İslam aleminin bayramını kutlayarak, kardeşlik vurgusunda bulundu.

Haber: Zeynel BOZ / ADIYAMAN