Adıyamandaki Vakıf Şubemizde Bayramlaşmaya ilgi Büyüktü

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesinde Kurban Bayramı töreni renkli görüntüler sahne oldu.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesinde geleneksel haline getirdiği bayramlaşma töreni her zaman olduğu gibi kardeşliğin ve hoşgörünün hakim olduğu bir atmosferde kutlandı.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesinde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti 21. Dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, AK Parti 21. Dönem Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Aklayış, Adıyaman CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Adıyamanlılar Vakfı Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediyesi Eski Başkanı Abdulkadir Kırmızı, Adıyaman Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Emin Taş, Seyfettin Bilen, Abdurahman Ünlü, Mehmet Dağtekin, Zeynal Bakır, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi yönetim kurulu ve üyeler hazır bulundu.

Çok sayıda siyasetçi, bürokrat, işadamı, STK başkanları, basın mensupları ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, söze bütün hemşehrilerin bayramını kutlayarak başladı.

Demirkol, “Bayramlaşmanın manası küskünlüğü ortadan kaldırmak olduğu gibi barışın dostluğun ve kardeşliğin gölgesinde manevi duygularımızın harekete geçtiği, sevgi ve hoş görünün doruk noktaya ulaştığı önemli bir andır. Bu önemli anın kadir kıymeti bilmek adına her günümüz bir bayram gibi olmasını temenni ediyorum. Demirkol Adıyamanlılar vakfının dünya görüşü ve siyasi düşüncesi ne olursa olsun bütün Adıyamanlı hemşerilerimize ait olduğunu ve bu düşünceyle çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Mahmut Göksu ise konuşmasında Adıyamanlılar Vakfı şube çalışmalarından övgüyle bahsederek bu yıl Adıyaman dan temin edilen 150 öğrencilik bursa karşılık istanbulun da 150 öğrenciye destek vereceğini ve bu sayının Adıyamanlı hayırseverlerin katkısıyla daha da artması gerektiğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından birçok hemşerilerimiz Adıyaman vakfı Adıyaman şubesinin her yıl düzenlediği bayramlaşma töreninin çok güzel bir etkinlik olduğunu ve bunun devamını dile getirdiler.

Haber: Zeynal BOZ / ADIYAMAN