Başkan Göksu; Yapacağımız Çok Daha İyi Hizmetler Var

Adıyamanlılar Vakfı başkan ve yöneticileriyle yemekte bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenlerde seçime tek aday olarak girmekten büyük bir onur duyduğunu söyledi.

Adıyamanlılar Vakfında düzenlenen yemekli toplantısına Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Genel başkanı Ömer Özkartal, AK parti merkez Teşkilat Başkan Vekili Mahmut Göksu, Esenler Belediye Meclis Üyesi Ramazan Aksoy, Bağcılar Belediye Meclis Üyesi ve İGTOD Başkanı Mustafa Karlı, İşadamı Hasan Taşar, Sait Ahmet Sav, Yasin Akbaş, Gazeteci ve Sunucu Erdal Ayna ve vakfın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda son 4,5 yılda belediye başkanlığı döneminde yapılan çalışmalardan bahsederek, böylesi anlamlı bir toplantıya katılmaktan büyük bir şeref duyduğunu söyleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul ve Esenler için daha yapılacak çok iş olduğunu söyledi.

Göksu, “Önümüzdeki yerel seçimde Esenlerde seçime tek aday olarak girmenin büyük bir kıvancını yaşıyoruz. Önümüzdeki seçimde Allah kısmet ederse yine Esenler halkına hizmet etmeye devam edeceğiz”

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise, “Değerli Başkanımız ve İstanbul’daki gururumuz Sayın Mehmet Tevfik Göksu’nun son 4,5 yılda Esenler ilçesine inanılmaz derecede güzel hizmetlere imza attı. Önümüzdeki seçimde bulunduğu ilçede kendisinin dışında aday adayının çıkmamış olması ise kendisinin Esenler’e ve Esenlilere verdiği önemden ve kazandırdığı önemli projelerden kaynaklandığını” belirtti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL