Genç Girişimcilerin Sertifika Sevinci

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi’nin girişimcilik eğitiminde 72 saat boyunca girişimcilik eğitimi alan 60 kişiye sertifikaları tören ile verildi.

KOSGEB Adıyaman Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Adıyamanlılar Vakfı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği girişimcilik eğitimleri sona erdi. Eğitimler sonunda Grant İSİAS Otelinde gerçekleştirilen sertifika törenine Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, KOSGEB Adıyaman Hizmet Merkezi Müdürü Adnan Akyüz, Adıyamanlılar Vakfı mütevelli heyet üyesi İş Adamı Ramazan Aksoy, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB yetkilileri, STK temsilcileri ve sertifika almaya hak kazanan gençler katıldı.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan KOSGEB Adıyaman Hizmet Merkezi Müdürü Adnan Akyüz, KOSGEB ‘in verdiği eğitimden bahsederek, KOSGEB olarak verilen 1 milyon 700 bin TL'nin 800 bin TL'sinin girişimcilere verildiğini söyledi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ise gençlerin planlı ve programlı bir şekilde iş hayatına atılmaları gerektiğini vurgulayarak, ülkemizin girişimcilere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Adıyaman Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ise, gençlerin hayal etmesi, hedef belirlemesi ve harekete geçmesi gerektiğini aktardı.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ramazan Aksoy, Vakfın her geçen gün giderek büyüdüğünü vurgulayarak, kartopundan çığa dönüşüldüğünü ifade etti.

Konuşmalar sonrasında sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları verildi.

Haber: Zeynal BOZ / ADIYAMAN