Hemşerimizden Vakfımıza Forma Jesti

İstanbul İl Özel İdarede görev yapan Mehmet Ulum, Adıyamanlılar Vakfımıza 18 kişilik forma ve yağmurluk hediye etti.

Hayırsever işadamların katkılarıyla bugüne kadar Adıyaman’ın birçok ilçe ve köylerine yardım elini uzatmakla bilinen Mehmet Ulum, bu kez Delta İnşaat’ın sponsorluğunda İstanbul’daki Adıyamanlılar Vakfına 18 kişilik forma ve yağmurluk hediye etti.

Forma takımını ve yağmurlukları Adıyamanlılar Vakfı basın ve halkla İlişkiler sorumlusu Abdulkerim Sonkaya ya teslim eden Mehmet Ulum, kurulduğundan bu yana hayırlı işler yapmakla ve gerçekleştirdiği önemli hizmetlerle herkesin büyük takdirini kazanan böylesi saygın bir sivil toplum kuruluşa sahip olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirterek, bu saygın kuruma ufak da olsa jest yamaktan onur duyduğunu söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı basın ve halkla ilişkiler Sorumlusu Abdulkerim Sonkaya ise, söz konusu yardım deyince elinden gelen bütün gayretini sarf etmekle bilinen hemşerisi Mehmet Ulum’a yaptırdığı forma ve yağmurluklardan dolayı teşekkür etti. Sonkaya, bu işin sponsorluğunu üstelenen Delta İnşaat’a da vakıf adına minnet ve şükranlarını iletti.

Haber: Süleyman ALPAYDIN / İSTANBUL