Vakfımızdan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyamanlılar Vakfı’ndan Belediye Başkanlarına “Hayırlı Olsun” Ziyareti…

Vakfımızın Genel Başkanı Ömer Özkartal beraberinde Bağcılar Emniyet Dernek Başkanı ve işadamı Hasan Taşar, Esenler Belediye meclis Üyesi Ramazan Aksoy, Bağcılar Belediye Meclis Üyelerinden Cuma durak ve Abdulhamit Dursun, vakıf kurucu üyeleri, Başkan Yardımcıları ile birlikte 30 Mart Yerel seçimde Belediye Başkanlığını kazanan Esenler, Bağcılar ve Sultangazi Belediye Başkanlarına “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

İlk ziyaretini Esenler Belediye Başkanı hemşehrisi Mehmet Tevfik Göksu ile başlayan ziyaret Vakıf yöneticileri daha sonra Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı da makamlarında ziyaret ederek, başarıları dileklerini ilettiler.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ziyaretlerinden dolayı Adıyamanlılar Vakfına teşekkür ederek, mevcut olan hizmet gönüllülerin geçmişte olduğu gibi gelecekte de güzel hizmetleriyle Adıyaman’ın gururu olacağını kaydettiler.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ise, Sivil Toplum kuruluşların ayakta kalmasında yerel yöneticilerin önemli rolü olduğunu belirterek, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da gerçekleştirecekleri önemli hizmetlerle toplumun sevgisini ve takdirini kazanacaklarına inandığını söyleyerek, başarıların devamını diledi.

Haber:  Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL