Vakıf Personeline Teşekkür Belgesi

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın idari çalışanlarına teşekkür belgesi vererek ödüllendirdi.

Nisan ayı yönetim kurulu toplantısında 3,5 yıllık Başkanlığı döneminde Vakfın her türlü proje ve çalışmalarında büyük bir performans gösteren Adıyamanlılar Vakfı Genel Koordinatörü Osman Kılıç’a, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Abdulkerim Sonkaya’ya ve idari işlerde görev yapan Ahmet Karataş’a teşekkür belgesi i ile ödüllendirerek yaptığı hizmetlerden ötürü ayrı ayrı teşekkür ederek kutladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, “Gayretin ve azmin olduğu yerde her zaman başarı vardır. Vakıf işi deyince mesai mefhumu dinlemeden üzerine düşen her türlü görevi layıkı ile yerine getiren vakfımızın değerli çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Kendilerine bundan sonraki hayatında da başarıların artarak devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Süleyman ALPAYDIN / İSTANBUL