Binlerce Adıyamanlı Vakfın İftarında Buluşuyor

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Haziran Pazar günü düzenleyeceği iftar vesilesiyle Türkiye genelinde binlerce hemşerilerini aynı sofrada buluşturmayı amaçlıyor.

Bağcılar Göztepe mahallesinde bulunan Adıyamanlılar Kültür Merkezi Lale & Nergis düğün salonlarına düzenlenecek olan iftar yemeğine siyasetten bürokrasiye, bilim adamlarından işadamlarına, sivil toplum kuruluşlarından basın mensuplarına kadar çok sayıda vatandaşların katılması bekleniliyor.

İftar programı için Yönetim Kurulu ve komisyon başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında 18. Geleneksel iftar programı vesilesiyle binlerce vatandaşlarımızı aynı sofrada buluşturmak için yoğun bir çaba sarf ettiğini söyledi.

Özkartal, “Vakıf olarak iftar geleneğimizi 18 yıldır hiç ara vermeden sürdürüyoruz. Bu önemli etkinlik birlik ve beraberliğimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede Ramazan ayında iftar geleneğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.  Hayır ve duaların bol olduğu bir ayda hemşerilerimizle birlikte aynı sofrayı paylaşmak kadar güzel bir duygu olamayacağını düşünüyorum. İftar programın güzel geçmesi ve gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamak için Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Komisyon Başkanlarımız sorumluluğun bilincindeler. Bu konuda kendilerine yakışanı yapacaklarına inanıyorum.” dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL