Adıyamanlılar Vakfı ndan Hayırsever işadamlarına İftar

Adıyamanlılar Vakfı, vakfın kuruluşundan bu yana vakıf bünyesinde üniversite öğrencilerine burs hizmetinde bulunan Adıyamanlı hayırsever işadamlarına ve bürokratlarına iftar verdi.

Adıyamanlılar Vakfında verilen iftar yemeğine Hayırsever işadamların yanı sıra bürokratlar, vakfın kurucu üyeleri, yönetim kurulu ve komisyon başkanları da yer aldı. İftara katılan herkese teşekkür eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Bu iftar yemeği teşekkür mahiyetinde olan bir yemek olduğunu kaydederek, yıllardır her sene yüzlerce üniversite gençlerine burs hizmetinde bulunan Adıyamanlı hayırsever işadamlarımızla ve bürokratlarımızla ne kadar gurur duysak az olduğunu söyledi.

Özkartal, “Vakfın kuruluşundan bu yana başta burs hizmeti olmak üzere vakfın bütün hizmetlerinde desteklerini esirgemeyen işadamlarımızla ve bürokratlarımızla aynı sofrayı paylaşmaktan bahtiyarlık duyduk. Peygamber efendimiz (s.a.s) adam yetiştirmek için çaba sarf edin diye buyuruyor. Bizde bu felsefe ile gerek adam yetiştirmede ve gerekse de hayırda yarışmak için her zaman elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Emeği geçen herkese Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

İftar programını tertipleyen Burs Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç ve bu yıl mezun olan iki bursiyer öğrenci hizmetlerinden ve katkılarından dolayı işadamlarına teşekkür ettiler.

Haber: Abdulkerim SONKAYA