Özkartal, İş Adamları ve Bürokratlarla Bir Araya Geldi

Dört yıllık başkanlığı süresince her geçen yıl çok daha fazla Adıyamanlı üniversite öğrencisine burs hizmetinde bulunmak için yoğun çaba sarf eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, İstanbul’un değişik semtlerindeki Adıyamanlı iş adamları ve bürokratlara yönelik toplantı serüvenini sürdürmeye devam ediyor.

Kadıköy’de Adıyamanlı hemşehrisi Sait Adalı’ya ait Dilruba Restaurant’ta akşam yemeğinde Adıyamanlı iş adamları ve bürokratlarla bir araya gelen Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, geleceğe dair en önemli yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Bu anlamlı toplantıya iştirak eden bütün bürokrat ve iş adamı hemşehrilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Özkartal, “Üniversitede okuyan Adıyamanlı genç kardeşlerimize burs hizmetinde bulunmak hepimizin birinci görevi olmalı. İmkânı olan her Adıyamanlı hemşehrimizin bu konuda elini taşın altına koymasını bekliyoruz. Bu durum, hepimiz için önemli bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu yerine getirmek için de önemli ölçüde yoğun gayret sarf etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Burs konulu düzenlenen toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Özkartal, Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Yaşar Duran Aytaç, TCDD İstanbul 1. Bölge Müdürü Metin Akbaş, Opr. Dr. Turan Kardeş, iş adamlarından Sait Özadalı, Murat Yücetürk, Sırrı Kaya ile Vakfın Mütevelli Heyeti’nden Abdulgani Tekin ve Hasan Aydın katıldı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA