Adıyamanlılar Vakfı, Mezunlarıyla Bir Araya Geldi

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ve vakıf yöneticileri, daha evvel vakıftan burs alıp da mezun olmuş çalışan veya çalışmayan öğrencilerle bir araya gelerek hasret giderdiler.

Mezunlar Komisyonu Başkanı Hüseyin Teke ve Burs Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç tarafından tertiplenen toplantı, Adıyamanlılar Vakfı çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının önemine binaen bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, genç kardeşlerimizden hünerlileri, becerileri ve girişimcilik ruhları ile tarih yazmalarını beklediğini belirterek şunları söyledi: “Geçmişte İstanbul gibi mega bir şehirde sizi bağrına basarak ev sahipliğini yapan vakfımız, nasıl ki bir anne-baba görevini yaptıysa sizden sonra gelen kardeşlerinize karşı da aynı görevi sürdürmeye devam ediyor. Bizler, vakıf yöneticileri olarak, bu görevi insani sorumluluk olarak görüyoruz. Bu nedenle sizin gibi genç kardeşlerimizden de zamanınız ve nakdiniz el verdiği müddetçe vakfınıza ve sizden sonra üniversiteyi kazanan genç kardeşlerinize maddi ve manevi yönden sahip çıkmanızı bekliyoruz. Bu sorumluluğun bilincinde olmanız lazım. Hepimiz birimiz, birimiz de hepimiz için mücadele etmeliyiz” diyerek bu tür toplantıların ayda bir yapılmasında yarar olduğunu söyleyerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Mezunlar Komisyonu Başkanı Hüseyin Teke ise mezunlarla ilgili bu tür toplantıların büyük önem taşıdığını kaydederek, bundan böyle kuracakları komisyon çalışmalarıyla ayda bir kez bir araya gelerek önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Burs Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç da, vakıf olarak bugüne kadar mezun olan öğrencilerimizle ilgili ciddi manada programların yapılmamış olmasının büyük bir eksiklik olduğunu ve bu eksiklikleri telafi etmek için de karşılıklı iş birliği çerçevesinde çok önemli icraatlara imza atacaklarına vurgu yaptı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA