Kaymakam Baştürk ve Başkan Toprak, Vakfımızı Ziyaret Etti

Kâhta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İstanbul ziyareti sırasında genel merkezi Bağcılar Göztepe’de bulunan Adıyamanlılar Vakfı’nı ziyaret etti.

Heyet; Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Vakfın Kurucu üyelerinden Ramazan Aksoy, Mustafa Karlı, Abdulgani Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İçişler Bakanlığın son kaymakamlık kararnamesinde Kâhta Kaymakamlığına atanan Kaymakam Dede Musa Baştürk ile Belediye başkanı Abdurrahman Toprak Adıyamanlılar Vakfı yöneticileriyle yemekli bir toplantıda bir araya gelerek mini bir istişare toplantısı yaptı.

Adıyamanlılar Vakfı’nı ziyaret etmekten ve buradaki güzel yüzlü insanlarla tanışmaktan büyük bir onur duyduğunu söyleyen Kaymakam Baştürk, “Adıyamanlılar Vakfı’nın özellikle eğitime verdiği önemi her yerde duyuyor ve öğreniyoruz. Vakıf bünyesinde yapılan bütün hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkısı olan bütün hayırsever insanlardan Allah razı olsun” dedi.

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise, “Adıyamanlılar Vakfı, hepimizin onuru ve gururudur. İstanbul’da hizmetleriyle rüştünü ispatlayan böylesi bir vakfa sahip olmaktan her zaman kıvanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan da, “Kâhta ilçemizin değerli kaymakamı Dede Musa Baştürk ve yine hizmetleriyle Kâhtalıların takdirini kazanan çalışkan Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ı vakfımızda ağırlamaktan büyük onur duyduk” diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Memleketi olan Kâhta’ya yapılan önemli yatırımlarıyla tanınan ve bundan dolayı Kâhtalıların büyük sevgisini kazanan Vakfın Kurucu üyesi ve iş adamı Ramazan Aksoy ise ziyaretlerinden ötürü Kâhta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür etti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA