Vakfımız Akbaş'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ve berberinde Vakıf Başkan Vekili ve Yardımcıları ile birlikte, TCDD Yolları 1. Bölge Müdürlüğü’ne getirilen Adıyamanlı hemşerisi Metin Akbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 4 yıldır TCDD Yolları 1. Bölge Müdürü olarak görev yapan ve bu zaman dilimi içerisinde özellikle Türkiye’nin en tarihî projelerinden biri olan Marmaray projesinin sorumlusu olarak tanınan Metin Akbaş, başarılarından dolayı TCDD Yolları 1. Bölge Müdürlüğü’ne atanmıştı.

Ziyaretlerinden dolayı Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ve beraberindeki heyete teşekkür eden Metin Akbaş, “Adıyamanlılar Vakfı’mızın kuruluşundan bu yana başta eğitim ve kültürel etkinlikler olmak üzere Adıyaman ve Adıyamanlılara önemli katkıları olduğu bir gerçektir. Vakfa gönül veren ve katkı sunan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise, “Metin kardeşimiz, kişiliği ve çalışmalarıyla her zaman örnek alınması gereken değerli bir kardeşimizidir. Kendisi, vakfımızın her türlü çalışmalarını yakinen takip ettiği gibi, birçok projelerde ve çalışmalarda da önemli katkılar sağlamıştır. Memleketine ve insanlarına büyük önem veren böylesi değerli hemşehrilerimizi devletin önemli makamlarında görmek bizi fazlasıyla duygulandırıyor. Kendisine başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Ziyaret esnasında Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, deriden özel yapılmış bir el çantası Akbaş’a hediye ederken, Yazar Yusuf Tosun da bu zamana kadar çıkartmış olduğu kitaplarından kendisine hediye etti.

Ziyarete Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakıf Başkan Vekili Av. Abdurrahman Dursun, Başkan Yardımcılarından Mehmet Yalçın, Yusuf Tosun, Cuma Durak, Mekke Kocaman ve İzzet Ayaz katıldı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA