Vakfımızı Ziyaret Eden Milletvekili Kıyıklık: En Güzel Hizmet, İnsana Yapılan Yatırımdır

Vakfımızın Kasım ayı genişletilmiş Mütevelli, Yönetim ve Komisyon Başkanları toplantısına onur konuğu olarak katılan AK Parti İstanbul milletvekili Feyzullah Kıyıklık En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır diyerek icraatlarını bu felsefe çerçevesinde sürdüren Adıyamanlılar Vakfı na teşekkür etti.

Bağcılar Belediye Başkanı olduğu dönemde Adıyamanlılar Kültür Merkezi’nin yapımında büyük gayret gösteren ve bu yönde İstanbul’daki Adıyamanlıların büyük sevgisini kazanan AK Parti İstanbul milletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Adıyamanlılar Vakfı, bütün Adıyamanlıların mekânı olduğu gibi bizim de mekânımızdır. Fırsat buldukça buraya her zaman gelmeye çalışıyoruz. Vakıf yöneticileri yaptıkları her işi hakka ve hukuka göre yaptıklarına inanıyorum. Unutulmamalıdır ki, hakka ve hukuka göre yapılan çalışmalarda her zaman bereket ve sevap vardır” diyerek çalışmalarından dolayı Vakıf Başkanı Ömer Özkartal’a ve bütün vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Özkartal ise AK Parti İstanbul milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ı uzun bir aradan sonra büyük emeği geçtiği kendi evinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Özkartal, “Her şeyin başı insan olduğuna göre hepimizin tek amacı var, o da insana ve insanlığa yapılan yatırımdır. Yıllardır bu felsefe ile çalışıyor ve gayret gösteriyoruz. Vakfımızın gerek Mütevelli Heyeti olarak ve gerekse Yönetim Kurulu üyeleri olarak bu manada üzerimize düşen görevi yaptığımıza inanıyorum” dedi.

Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri ve Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu da; “Burs olayında geri dönüşümünü sağlamak için her şeyden önce ayniyat duygusunun gelişmesi şarttır. Bunun için de gönüllü olan her vakıf yöneticisine belli bir sayıda öğrencinin sorumluluğunu verelim. Bu durum, vakıf ile öğrenciler arasındaki diyalogun geliştirmesini sağlar. Böylece öğrenci kardeşlerimizde mezun olduktan sonra burs verme hevesi kendiliğinden artmış olur ve bu şekilde de bu konuda arzu ettiğimiz noktaya ulaşabiliriz”  şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA