ADIYAMANLILAR VAKFI, NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal tarafından organize edilen ve AK Parti İstanbul milletvekili ve Adıyaman’ın fahri hemşehrisi Feyzullah Kıyıklık ile AK Parti Teşkilat Başkan Vekili Mahmut Göksu, Esenler Belediye Meclis Üyesi Ramazan Aksoy, Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Cuma Durak ve AK Parti Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Göksu’nun katıldıkları bir heyet, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Adıyaman’ın fahri hemşehrisi olmakla tanınan değerli milletvekillerimizden Feyzullah Kıyıklık ile birlikte bizleri onurlandıran Adıyamanlılar Vakfı Başkanı ve değerli yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Görevim süresince özellikle Bağcılar’da ikamet eden Adıyamanlı hemşehrileriyle her zaman gönül birliği içerisinde oldum. Onların samimi yüzleri benim için en önemli referans olmuştur” diyerek ziyaretlerinden dolayı heyete hassaten teşekkürlerini iletti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA