Orman, Aksoy a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Merkez Bankası Meclis Üyesi Prof. Dr. Sabri Orman,  Vakfımızın Genel Başkanlığına getirilen Ramazan Aksoy’u  ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vakıf genel merkezinde gerçekleşen görüşmede vakfın bir önceki başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Özkartal ve bazı vakıf yöneticileri de hazır bulundu. Merkez Bankası Meclis Üyesi Prof. Dr. Sabri Orman, vakfın bir önceki genel başkanı Öner Özkartal’ı şimdiye kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı tebrik ederken yeni genel başkanı Ramazan Aksoy’a da başarılar diledi.

Orman, Adıyamanlılar Vakfı’nın örnek çalışmalarıyla ve projeleriyle Türkiye’nin saygın bir sivil toplum kuruluşu hâline geldiğini belirterek yapılan hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkısı olanlara teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Adıyamanlılar Vakfı’nın Genel Başkanı Ramazan Aksoy ise Adıyaman’ın ve Türkiye’nin yetiştirdiği önemli bilim adamı ve Merkez Bankası Meclis Üyesi Prof. Dr. Sabri Orman gibi şahsiyetli insan sayısının artmasına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Aksoy, “Sayın Sabri Orman, vakfımızın bilim adamı komisyonunda görev almış ve bu ana kadar vakfımızın bünyesinde düzenlenen sempozyumlarda gerek katılımıyla gerekse katkılarıyla vakfımıza büyük emeği geçmiştir. Aynı hassasiyeti ve gayretini bundan sonraki süreçte de sürdürebileceğine inanıyorum” diyerek kendilerine teşekkür etti.

Adıyaman Pazarı’nda Gözleme İkram Edildi

Ziyaretin ardından Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, Merkez Bankası Meclis Üyesi Prof. Dr. Sabri Orman ve bütün vakıf yöneticilerine Adıyaman Pazarı’nda kendilerine yöresel gözlemelerden ikram etti.

Adıyaman Pazarı’nı ilk kez ziyaret etme şansı bulduğunu ve Adıyaman yöresel gözlemelerinin lezzetini İstanbul’da tatmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Prof. Dr. Sabri Orman, bu tür bir konsepte Türkiye’de ilk kez karşılaştığını ve bunun herkese örnek teşkil edecek bir konsept olduğunu belirterek müessesenin sahibi Abdulkerim Sonkaya’ya teşekkür etti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA