Adıyamanlılar Vakfı nın Yeni Yönetim Kurulu Kahvaltıda Buluştu

Kısa bir zaman önce vakıf bayrağını Ömer Özkartal’dan devralarak göreve başlayan Ramazan Aksoy, ilk yeni Yönetim Kurulu toplantısını Mütevelli Heyet üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirdi.

Her alanda birbirinden fedakâr ve değerli insanların yer aldığı yeni Yönetim Kurulu toplantısı, tanışma faslı ile başladı. Ardından toplantının açılış konuşmasını yaparak önemli konulara vurgu yapan Adıyamanlılar Vakfı’nın çiçeği burnunda Genel Başkanı Ramazan Aksoy; güçlü, güvenilir ve “söz konusu vakıf işi deyince gerisi teferruattır” diyerek her türlü fedakârlığı yapmaya hazır bir kadro ile yola çıkmanın gururu ve kıvancını yaşadığını söyledi.

Yeryüzünde bütün hayır işlerinin anahtarı konumunda olan vakıfları yaşatmanın fedakâr insanların görevi olduğunu söyleyen Aksoy şunları kaydetti: “Adıyamanlılar Vakfımız, kuruluşunun 19. yılında hizmetleriyle Türkiye’de diğer illerin vakıfları arasında model olabilecek bir konuma gelmişse bunda hiç kuşkusuz en önemli pay sahibi hayırsever iş adamlarımız olmak üzere vaktini ve nakdini verenlerdir. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Adıyaman’ın ve Adıyamanlıların sesi ve kulağı olmaya devam edeceğiz. İstanbul’un ne denli meşakkatli olduğunu ve zamanın ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz ve anlıyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen dava arkadaşlarımdan tek ricam var; o da vakıf işimizin her zaman öncelikli işimiz olmasıdır. Hayır işlerinin olduğu yerde her zaman bereketli kazancın olduğunu unutmamamız lazım. Bu vakıf bereketini kazancınıza katmak istiyorsak vakıf hizmetlerini ihmal etmemeye özen göstermeliyiz. Şunu da unutmayalım ki, bu tür vakıf ve dernekler sizin gibi değerli ve fedakâr insanların sayesinde ayakta duruyor. Sizin bu fedakârlığınız ve güçlü inancınız olmasaydı vakfımız 19 yılda bu aşamaya asla gelemezdi. İnancım o ki, bu güçlü ve azimli kadro ile birlikte İstanbul’da burs veremeyeceğimiz Adıyamanlı öğrenci kalmayacaktır” diyerek bütün vakıf gönüldaşlarına ve dava arkadaşlarına başarı dileklerini arz etti.

Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu ise yaptığı selamlama konuşmasında vakıf işinin gönül işi olduğunu, güçlü bir insan ve güçlü bir ekonomik kaynak ile üstesinden gelinemeyecek hiçbir zorluk olmayacağını belirterek, yeni Başkan ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına başarılar diledi.

Vakfın bir önceki başkanı Ömer Özkartal da istikbalin gençlerde olduğunu bilerek, bu bilinçle davaya sahiplenme duygusunu yüreğinde hisseden güçlü bir kadronun iş başında olduğuna inandığını ve bundan dolayı vakfı parlak bir geleceğin beklediğini ifade ederek dava arkadaşlarına başarılar diledi.

Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ise Adıyamanlılar Vakfı’nın artık Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğini ve bu takımı Şampiyonlar Ligi’ne taşıyan ve karınca kararınca emeği geçen herkese teşekkür ederek yeni Yönetim Kurulu’na başarı temennilerini iletti.

50 kişiden oluşan yeni Yönetim Kurulu ve 3 kişiden oluşan Denetim Kurulu isimleri şöyle:

Yönetim Kurulu Üyeleri

Ramazan AKSOY (Başkan)

Abdulgani TEKİN (Başkan Vekili)

Av. Abdurrahman DURSUN (Bşk. Yrd.)

Yusuf TOSUN (Bşk. Yrd.)

Cuma DURAK (Bşk. Yrd.)

Mehmet YALÇIN (Bşk. Yrd.)

Hasan Hüseyin GÖKSU (Bşk. Yrd.)

İzzet AYAZ (Bşk. Yrd.)

Abuzer KORKMAZ (Bşk. Yrd.)

Ahmet DEMİR (Bşk. Yrd.)

Hamza TAŞAN (Bşk. Yrd.)