Biz Bir Aileyiz Projesi Hayata Geçti

Kuruluşundan bugüne kadar çok önemli hizmetlere imza atan ve gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettirmeyi başaran Adıyamanlılar Vakfı, bu kez üniversiteli bursiyer öğrencilerle birlikte “Biz Bir Aileyiz” projesini hayata geçirdi.

Vakıf yöneticileri ve üniversiteye giden bursiyer öğrenciler arasında aile ortamı sağlamak için “Biz Bir Aileyiz” projesiyle ilgili çalışmalar sona erdi. Eğitimden Sorumlu Vakıf Başkan Yardımcısı Abuzer Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç tarafından yürütmüş olduğu alt yapı çalışmaları sonucunda Vakıf Başkanı, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyelerine emaneten 7 veya 8 öğrencinin sorumluluğu verildi. Böylece bu proje ile birlikte vakıf yöneticileri, öğrenciler ile sürekli kurumsal iletişim içerisinde bulunacağı gibi, yine bu proje ile birlikte öğrencilerin vakıf değerleriyle bütünleşmesi daha iyi sağlanmış olacağı belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, vakfımızın geleceği açısından hayati önem taşıyan “Biz Bir Aileyiz” projesiyle birlikte gelecek adına çok daha aydınlık yarınların bizleri beklediğini söyledi.

Aksoy, “Bundan böyle burs verdiğimiz öğrencilere sadece burs vermekle yetinmeyeceğiz. Aynı zamanda bu öğrencilerimizle aile ortamı oluşturmak için -ben dâhil- bütün vakıf yöneticilerimizin her birine 7 veya 8 öğrencinin sorumluluğu verildi. Bu projeyi sağlıklı bir şekilde yürütmek için her zaman öğrencilerimizle yakın temas içerisinde olup öğrenci kardeşlerimizle sıcak bir aile ortamı oluşturacağız. Bütün yönetici kardeşlerimiz sorumlu olduğu öğrencilerle mezun oluncaya kadar muhtelif zamanlarda bir araya gelerek toplantılar yapacak, çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve öğrencilerin sıkıntılarıyla yakından ilgilenecektir. Bu sıcak diyalog öğrenciler mezun olduktan sonrada da devam edecektir. Böylece öğrencilerimizin hem okul hayatında hem de mezun olduktan sonra vakıfla ilgili aidiyet duygularının güçlü kılınmasını sağlanmış olacaktır. Bu projenin hayata geçmesinde gece gündüz demeden büyük çaba sarf eden başta Vakfımızın Başkan Yardımcısı Abuzer Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA