Adıyamanlılar Vakfı Önemli Gündem Maddeleriyle Toplandı

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Mart ayı toplantısında Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy başkanlığında toplandı. Birbirinden önemli gündem maddelerinin masaya yatırıldığı kahvaltılı toplantının sponsorluğunu ise Vakıf Başkan Yardımcısı Hamza Taşan yaptı.

Toplantının ana gündem maddeleri ise Doğu ve Güneydoğu vakıf ve federasyonlarının Nisan ayındaki Yönetim Kurulu toplantısında ağırlanması, üniversite kariyer günlerinin tertiplenmesi, yazarlık okulunun son durumu, “Biz bir aileyiz” projesinin değerlendirilmesi, Komisyon Başkanlarının güncellenmesi, geçmişte vakfa aktif hizmet etmiş insanlarla birlikte toplantı yapılması, vakıf albümü ve aidiyet kartları ile ilgili çalışmaların yürütülmesi gibi önemli konular masaya yatırıldı.

Toplantıya katılan herkese teşekkür eden Vakıf Genel Başkanı Ramazan Aksoy, bundan böyle güçlü ve uyumlu bir ekip ruhu çerçevesinde el ele vererek vakfın bayrağını daya iyi yerlere taşımak için büyük gayret göstereceğini söyledi.

Milletvekili aday adayları da katıldı

Adıyamanlılar Vakfı’nın Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına 7 Haziran genel seçiminde AK Parti’den İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı olan Ömer Özkartal, İstanbul 2. Bölgede milletvekili aday adayı Metin Acar, Ankara milletvekili aday adayı Mahmut Göksu, Adıyaman milletvekili aday adayı Hüseyin Sevinçtekin de katıldı.

Birer selamlama konuşması yapan milletvekili aday adayları, bu önemli süreçte Adıyamanlılar Vakfı’nın manevi desteğini arkalarında hissetmekten büyük onur duyacaklarını belirttiler.

Milletvekilli aday adaylarına başarılar dileyen Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy, “Adıyamanlıların yoğun yaşadığı İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Adıyamanlıları temsil edebileceği noktasında büyük bir eksiklik olarak gördüğümüz milletvekillerimizin olması artık zaruri olmuştur. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde birbirinden değerli milletvekili aday adaylarımızın olması, bizim için büyük bir zenginlik olmuştur. İnancım o ki, aday adaylarımız kazanacakları bir sıralamada yer alırlar ve önümüzdeki dönemde TBMM’de Adıyaman’ı ve Adıyamanlıları en iyi şekilde temsil ederler. Buna tüm yüreğimle inanıyorum. Bütün milletvekili aday adayı olan kardeşlerimize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA