Başkan Uysal, Adıyamanlılar Vakfını Ziyaret Etti

Beraberindeki heyetle birlikte Adıyamanlılar Vakfını ziyaret ederek Vakfın yeni Genel Başkanı Ramazan Aksoy’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Adıyamanlılar Vakfı İstanbul’daki bütün Adıyamanlılar için bulunmaz büyük bir nimet olduğunu söyledi.

Başkan Uysal, vakıf ziyaret esnasında Vakfın Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Başakşehir Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Melik ve Zeynel Yılmaz, Başakşehir Adıyamanlılar Derneği Başkanı Mehmet Özcan tarafından karşılandı.

Vakfın çalışmaları hakkında Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy’dan bilgi alan Başkan Uysal, Adıyamanlılar Vakfının İstanbul’da yapmış olduğu çalışmalarını yakinen takipçilerinden biri olduğunu ve başta eğitim olmak üzere sosyal ve kültürel alanında gerçekleştirdiği hizmetlerle İstanbul’daki bütün Adıyamanlılar için büyük bir değer olduğunu kaydederek, bu hizmetlerin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür etti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA