Üniversite Öğrencileri Piknik Sezonunu Açtı

İstanbul'daki Adıyaman il, ilçe, köy dernek ve vakıflarının gelenekselleşen faaliyetlerinin başında yaz aylarında mensuplarını piknik şölenlerinde buluşturmaktır. İstanbul'daki birçok Adıyaman sivil toplum kuruluşu bu yaz yapacağı piknik organizasyonu için mekan bakıp, planlama çalışmaları yaparken Adıyamanlılar Vakfı Üniversiteli Bursiyerleri yaptıkları piknik ile piknik sezonunu açtı.

Adıyamanlılar Vakfı Burs ve Öğrencilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç tarafından koordine edilen pikniğe Vakfın Başkan yardımcılarından Cuma Durak, ve Hasan Demir, Yönetim Kururlu Üyelerinden Ahmet Melik, Nazif Demir, Ömer Baydur, Cumali Doğan, Vakıf Koordinatörü Osman Kiliç ile Üniversite öğrencileri katıldı.

Pikniğe katılan öğrenciler final sınavları öncesinde bol bol dinlenip gün boyu yapılan etkinlikler ile eğlenme imkanı bulduğu gibi hep birlikte halay çekip eğlendiler. Programın sonunda ise sonunda öğrenciler arasında Kitap ve Para ödüllü bilgi yarışması düzenlendi. Son derce çekişmeli geçen bilgi yarışmasında birinci olan gruba 500 TL, ikinci ve üçüncü gruplara kitap hediye edildi.

Pikniğe katılan öğrenciler ise Adıyamanlılar Vakfına, pikniğin sponsorlarından vakfın başkan Yardımcısı Hasan Demir'e ve Başakşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Melik'e teşekkürlerini iletip bundan sonra her yıl 19 Mayısta "Adıyamanlı Üniversiteliler Pikniğini" düzenleyeceklerini ve bunu gelenekselleştireceklerini ifade ettiler.

Haber: Abdulkerim SONKAYA