Başkan Göksu'dan Mezun Olan Öğrencilerimize Hediye

Adıyamanlılar Vakfı’nın sezonun ilk burs törenine katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu bu yıl mezun olacak olan 140 bursiyer öğrenciye kol saati hediye etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy sezonun ilk burs töreninde yaz tatili boyunca öğrencilerin boş zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirilmesi ve gelecek sezon için iyi bir hazırlık yapması gerektiğini belirterek bu yıl mezun olan 75 öğrenciye başarı dileklerini iletti. Ayrıca gerek İstanbul’da ve gerekse Adıyaman’da mezun olan vakfımızın bursiyer öğrencilerine birer kol saati hediye eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkür etti.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise yaptığı konuşmada mezun olmakla iş bitmediğini tam aksine mezun olduktan sonra arzu edilen hedefe ulaşmak için çok daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi. Göksu , ‘İstanbul gibi metropol bir şehirde Adıyamanlı öğrenci kardeşlerimize sahip çıkmak onların her türlü sıkıntılarına çözüm bulmak hepimiz açısından insani bir görev olarak biliyorum. İnancım o ki bu yıl mezun olan öğrenci kardeşlerimiz gelecekte ülkemizin önemli yerlerde görev alarak Adıyaman’ımızı en iyi şekilde temsil edebileceklerine inanıyorum. Bu genç kardeşlerime şimdiden başarılarının devamını diliyorum’ diyerek, mezun olan 140 öğrenciye birer kol saati hediye etti.

Sezonun son burs toplantısına vakfın mütevelli heyet üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları da katıldı.