Adıyamanlılar Vakfı İftar Gündemi İle Toplandı

Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy Başkanlığında iftar gündemi ile toplandı.

Her yıl geleneksel olarak Ramazan ayının ilk Pazar günü iftar programı düzenleyen Adıyamanlılar Vakfı yine Ramazan ayının ilk pazarı olan 21 Haziran Pazar günü 19. Geleneksel iftar programı için Adıyamanlı hemşehrilerini bir araya getiriyor.

Programa yaklaşık bir hafta kala iftar konulu gündem maddesiyle bir araya gelen Adıyamanlılar Vakfı yönetim kurulu üyeleri, iftar programı için hem program öncesi yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. Hem de iftar menüsünü belirledi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Vakfın kuruluşundan bu yana her yıl geleneksel olarak tertiplediğimiz iftar programını bu yıl yine Ramazan ayının ilk Pazarı olan 21 Haziran Pazar günü yapacaklarını söyledi.

Aksoy, “Müslümanlar açısından hayır ve hasenatların yapıldığı, duaların kabul olduğu Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda İftar vesilesiyle binlerce hemşehrimizi aynı sofrada buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Vakfımızın Kültür merkezinde düzenleyeceğimiz iftar programına her sene olduğu gibi siyasetten, bürokrasiye, işadamlarından, sanat dünyasına, basın camiasından işçi kardeşlerimize kadar herkesi davet ediyoruz. Amacımız burada birlik ve beraberliğimizi perçinlemek ve senede bir kez de olsa iftar vesilesiyle bir araya gelerek kaynaşma ve dayanışma kapısını aralamaktır” dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA