Adıyaman'daki Adıyamanlılar Vakfı İftarına Yüzlerce Kişi Katıldı

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi tarafından Adıyaman’da düzenlenen iftar programında yaklaşık 600 kişi katıldı.

Hisar Salonda düzenlenen İftar programına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Yakup Akıncıoğlu, KOSGEB İl Müdürü Muhammed Şükrü Mısır, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk,  Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Kadir Çelenk, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanları, kurum amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda Adıyamanlı katıldı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar vakfı yaptığı örnek çalışmalarıyla ve projeleriyle Sivil Toplum Kuruluşları alanında Türkiye de önemli bir marka haline geldiğini söyledi.

İstanbul’daki 6 katlı Kültür Merkezinde her gün düğün, nişan, taziye ve özel toplantılar vesilesiyle binlerce kişinin giriş çıkış yaparak önemli bir sirkülâsyona sahip olduğunu belirten Aksoy, “Yaptığımız bütün çalışmaları Allah rızasını gözetleyerek yapıyoruz. 19 yıl önce bu anlayışla yola çıktık ve bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Her yıl Ramazan ayında gerek İstanbul’da ve gerekse 2011 yılında Adıyaman’da şubemiz kurulduğundan bu yana Adıyaman’da geleneksel iftarımıza ara vermeden siz değerli Adıyamanlı gönül dostlarımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İftarımıza katılarak bizleri şereflendiren Başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere bütün katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube başkanı Yakup Akıncıoğlu ise yaptığı selamlama konuşmasında iftara katılan ve iftarın düzenlenmesinde emeği geçen bütün katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar programına katılan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, Adıyaman’daki 3 yıllık görev süresince Adıyamanlılar Vakfının her yıl etkinliklerini artırdıklarını belirterek, “Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfını dışarıda yaşayan Adıyamanlı vatandaşlarımızın dertlerine derman olan ve onlara bir baba ocağı gibi kucak açan bir vakıf olarak görüyorum. Adıyamanlılar Vakfının Genel Başkanı ve vakfın yöneticilerine düzenledikleri bu organizasyondan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün Adıyamanlı vatandaşlarımızın da yaklaşan Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.