Adıyamanlılar Vakfı Burs İçin Vites Büyüttü: Hedef 1000 Öğrenciye Burs

Kuruluşundan bu yana 19 yıldır hiç ara vermeden burs hizmetini sürdüren Adıyamanlılar Vakfı, kuruluşunun 20. Yılında vites büyüterek, hedef 1000 kişiye burs vermek olduğu belirtildi.

Adıyamanlılar vakfının Ağustos ayı genişletilmiş mütevelli ve yönetim kurulu toplantısının ana gündem maddesi burs oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel başkanı ramazan Aksoy, bu yıl bundan önceki senelere oranla burs çalışmalarına erken başladığını ve bununda semeresini aldığını açıkladı.

İlk kez bu yıl Ramazan ayı boyunca Vakıf yöneticileriyle birlikte Adıyamanlı işadamların yoğun olduğu Laleli, Merter, Zeytinburnu, Mahmutpaşa, Süleymaniye ve Sultangazi bölgesinde işadamlarına yönelik geniş kapsamlı ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten başkan Aksoy, “Allaha çok şükür bu yoğun çalışmanın semerisini aldığımıza inanıyorum. Hedefimiz önümüzdeki 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 650 olan bursiyer sayımızı İstanbul’da 750, Adıyaman’da ise 250 olmak üzere toplam 1000’e çıkarmaktır. Bu hedefimize ulaşmasında emeği geçen başta bütün mütevelli heyet üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere emeği geçen ve bu yönde büyük bir fedakârlık örneğini sergileyen bütün hayırsever işadamlarımıza teşekkür borçluyuz” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA