Özkartal: Bürokraside Hak ettiğimiz Yerde Değiliz

Adıyamanlılar Vakfı bir önceki başkanı Ömer Özkartal, Vakıftan burs alıp da İstanbul’da ikamet eden mezun olanlarla bir araya geldi. Özkartal, “Mezunlarımız vakfımızın temel taşıdır” diyerek bu tür toplantılar vesilesiyle her zaman diyalog içerisinde olacaklarını söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı Genel başkanı Ramazan Aksoy, bazı mütevelli heyet üyeleri, yönetim kurulu üyelerinde hazır bulunduğu toplantı tanışma faslıyla başladı. Ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Adıyamanlılar Vakfı bir önceki Başkanı Ömer Özkartal şunları söyledi:

“Adıyamanlılar olarak Geçmişte bu ana kadar yaşadığı en büyük sıkıntı bürokrasi kanadımızın zayıf olmasındandır. Kısacası Türkiye de bürokrasi fakirliği bakımından Adıyaman iller bazında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu hak ettiğimiz bir durum değildir. Bu kabuğumuzdan sıyrılmak için siz değerli gençlerimize önemli görevler düşmektedir. Özellikle bürokrasi manasında geleceğin güçlü lobisini şimdiden oluşturmanız lazım. Yarının Adıyaman’ı inşa edeceklerde yine sizlersiniz. Nerde görev yaparsanız yapın Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil etmekle birlikte Adıyaman’ın kalkınması için de büyük gayret sarf etmelerini bekliyoruz. İkinci önemli husus ise Ana fikirlerinizi daima Vakfımıza yansıtarak sahip çıkmanızı bekliyoruz. Bu vakıfa sahip çıkmak ve geleceğinize sahip çıkmak demektir” şeklinde konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ise bir selamlama konuşması yaparak, bu anlamlı toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Aksoy, ”Vakfımızdan burs alıp da mezun olan ve yeni bir hayata başlayan gençlerimize sahip çıkmak öncelikli vazifemiz olduğu gibi onları siyaset de ve bürokrasi kesimde önemli mevkilerde görmek en büyük temennimizdir” dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA