İki Kardeş Vakfı Gençler İçin Yeni Projeler Peşinde

Kardeş vakfı olan Adıyamanlılar Vakfı ile Yeni Dünya Vakfı geçmişte olduğu gibi bu yıl da gençlerin büyük ilgisini çekecek yeni ve önemli projeleri hayata geçirmeyi planlıyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, daha önce gerçekleştirdiği Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ankara Kalkınma Ajansının projelerine yenisi eklemek için Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı gibi çeşitli devlet kurumlarının projesinden istifade edebilmek için büyük gayret gösterdiğini ve bu projelerden kardeş Vakfımız Adıyamanlılar Vakfımızın da yararlanması amacında olduğunu söyledi.

Başkan Göksu, “Gençlere ve gençliğe büyük önem veren her iki kardeş vakfı olarak çeşitli bakanlıkların gençlere sağladığı projelerden yararlanmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, ülkesi ve milletini seven gençlerimize sahip çıkmak ve aynı zamanda gençlerimizin istifade edebileceği önemli projeleri hayata geçirmek bizim için öncelikli hedefimizdir” dedi.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ise, “Kardeş vakfı Yeni Dünya Vakfı ile birlikte gençlere yönelik gerçekleştirdiğimiz anlamlı projelerin devamını sağlamak için yeni yılda da Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara Kalkınma Ajansının, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek olan projelerden istifade etmek için yol birliği ve gönül birliği yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA