Vakfımız Yıllık İstişare Toplantısını Antalya da Gerçekleştiriyor

Son 5 yıldır her yıl Aralık ayı içerisinde geleneksel İstişare Toplantısını farklı bir ilde gerçekleştiren Adıyamanlılar Vakfımız, bu seneki 5. Geleneksel İstişare Toplantısını bu defa 11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştiriyor.

Bu yılki istişare kampını Adıyamanlı turizmci iş adamı Ramazan Aslan’a ait Antalya Lara’daki ASKA Oteli’nde gerçekleştirecek olan Adıyamanlılar Vakfı, kamp öncesinde genişletilmiş yılın son toplantısını gerçekleştirdi. Vakıf Genel Başkanı Ramazan Aksoy başkanlığında bir araya gelinen toplantının ana gündem maddelerinden biri de 11-13 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek yıllık istişare kampı oldu.

Kamp ile ilgili bilgi veren Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, “Son 5 yıldır ara vermeden geleneksel hâle getirdiğimiz yıllık istişare toplantıları, vakfımızın vizyonu açısından son derece önemlidir. Daha evvel iki kez mekânını açarak bizleri ağırlama lütfunde bulunan ASKA Otel zincirlerinin sahibi değerli hemşerimiz Ramazan Aslan, bu kez 11-13 Aralık tarihlerinde Lara’daki yeni otelinde bizi ağırlayacaktır. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu istişare toplantısı vesilesiyle her yıl yaptığımız ve bir sonraki yıl da yapacağımız önemli hizmetleri masaya yatırma fırsatı buluyoruz. Yaklaşık 80 kişinin katılacağı bu toplantının ülkemiz, Adıyaman’ımız ve vakfımız için hayırlara vesile olacağına inanıyorum” dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL