Başkan Çağırıcı ya Teşekkür Plaketi

Vakfımızın Genel Başkanı Ramazan Aksoy, beraberinde vakıf yöneticileriyle birlikte Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret ederek vakfa olan katkılarından dolayı kendisine plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Çağırıcı, Adıyamanlılar Vakfı’nın bütün sorunlarıyla yakından ilgilendiği gibi yapılması planlanan öğrenci yurdu ile ilgili çalışmaların da takipçisi olduğunu belirterek, Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy ve bütün vakıf yöneticilerini hizmetlerinden dolayı tebrik etti ve ayrıca kendisine takdim edilen plaketten dolayı da teşekkür etti.

Vakfımızın Genel Başkanı Ramazan Aksoy ise, “Vakıf genel merkezinin Bağcılar ilçesinde bulunmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Belediyenin birçok projelerine aktif bir şekilde katılarak belediye ile STK’lar arasındaki işbirliğinin çok daha güçlü kılınması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Sayın Başkanımız Lokman Çağırıcı’nın vakfımıza karşı her zaman gerekli noktalarda göstermiş olduğu destek ve duyarlılığından dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırı’nın ziyaretine Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy, Başkan Yardımcısı ve Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Cuma Durak, Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Av. Abdülhamit Dursun, Vakfın Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Göksu ve İnşaat Mühendisi Umut Durak katıldı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA