ADIYAMANLILAR DERGİSİNİN YENİ SAYISI ÇIKTI

Adıyamanlılar Vakfı’nın en önemli yayın organlarından biri olan “Adıyamanlılar” dergisi, 28. sayısını vakfın 20. kuruluş yıldönümüne özel “Hizmette 20. Yıl” olarak yayınlandı.

Genel Yayın Yönetmenliğini ve Editörlüğünü Gazeteci Abdulkerim Sonkaya’nın yaptığı “Adıyamanlılar” dergisinin yeni sayısı, piyasada dağıtımına başlandı. Adıyamanlılar Vakfı’nın kuruluşundan bu yana son 20 yıllık hizmetleri özet hâlinde verilmekle birlikte dergide; 20. kuruluş yıldönümüne özel olarak siyasetten milletvekillerine, bürokrasiden sanat dünyasına, bilim adamlarından işadamlarına, sivil toplum kuruluşlarından basın mensuplarına kadar çok sayıda kişilerin düşüncelerine de yer verildi. Dergide ayrıca vakfımızın çalışmaları, Adıyaman il ve ilçelerinin haberleri, Türkiye genelinde faaliyet gösteren vakıf ve dernek haberleri, köşe yazıları, makale ve şiirler de yer almaktadır.

“Adıyamanlılar” adı altında dört ayda bir yayımlanan ve başta İstanbul, Ankara ve Adıyaman olmak üzere Türkiye geneli dağıtımı yapılan dergimiz, basın dünyasındaki iddiasını kaliteden ödün vermeden sürdürmektedir. Derginin her sayısında ülkemizin ve Adıyaman’ımızın çok önemli bir sorunu ve çözüm yolları kapak dosyada ele alınmaktadır. Bunun yanı sıra beş bin baskı adediyle geniş bir okuyucu yelpazesine de sahip olan dergimiz, her geçen gün okuyucuların büyük saygınlığını kazanmaktadır.