DEMOKRASİ NÖBETİNİ TUTAN 5 BİN KİŞİYE YEMEK İKRAMINDA BULUNDUK

Adıyamanlılar Vakfı Genel Merkez tarafından finanse edilen ve Vakfın Adıyaman Şubesi tarafından Adıyaman da organize edilen Demokrasi Nöbetine katılan binlerce vatandaşlara etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Adıyaman'da da vatandaşlar demokrasi nöbetini sürdürüyor. Valilik önünde bir araya gelen yaklaşık 5 bin kişiye etli pilav ve ayran ikramında bulunan Adıyamanlılar Vakfı darbeye karşı nöbet tutan vatandaşlara yanınızdayız mesajı verdi.

Vatandaşlara kendi elleriyle yemek ikramında bulunan Adıyamanlılar Vakfı yeni Adıyaman Şube Başkanı Av. Nedim Taylan, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara teşekkür ederek, " İlk gün olduğu gibi aynı heyecan aynı mücadele halen sürüyor. Bizlerde Adıyamanlılar vakfı olarak nöbet tutan vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Vakıf olarak ilk geceden beri darbeye ve darbecilere karşı olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Bugün buraya kadar gelen sabahlara kadar nöbet tutan Adıyamanlı hemşerilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Bu yemeğin verilmesinde katkısı olan Vakfımızın Genel Merkezine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ ÇOBAN