ESENLER DE BİNLERCE ADIYAMANLI DEMOKRASİ İÇİN YÜRÜDÜ

Esenler Dört yol meydanında binlerce Adıyaman lı Demokrasi ve milli iradeye karşı gösterdiği irade takdire şayandı. Başta Adıyamanlılar Vakfı olmak üzere onlarca Adıyamanlı STK' nın katılım ve katkılarıyla demokrasi ve milli iradeye karşı protesto yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.

Yaşlı, genç, kadın, erkek kiz ve küçük çocuk demeden Türk bayrağıyla Esenler dört yol meydanını ayyıldizli bayraklarla donaltan Adıyamanlılar adeta bir bayram havası yarattı.

Bu kutlu yürüyüşe ve demokrasi nöbetiyle alakalı programda başta Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ile birlikte bazı STK Başkanları yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesi FETÖ Terör örgütünün düzenlediği Darbe kışkırtmasını kınayarak bu hayince planın içinde yer alanları ve destek çıkanları lanetlediler.

Bu anlamlı günde Adıyamanlı hemşehrileriyle omuz omuza giren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise FETÖ Terör örgütünün Türkiye nin parçalanmasi için hayince düzenlenen planla birlikte bu ülkenin Başkomutanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmeye kalkması girişimi ancak şerefsiz, haysiyetsiz, onursuz ve namusuzların yapabileceği bir iş olduğunu söyleyetek darbeyi kişkirtmasını düzenleyen FETÖ terör örgütüne lanet yağdırdırdı.

Adıyamanlıların bu anlamlı gecesine damga vuran isimlerden bir tanesi ise hiç kuşkusuz bu geceye katılan yaklaşık 10 bin kişiye çiğ köfte ikramında bulunan hayırsever iş adamlarından Sait Aybak "Battalbey" çiğ köfte oldu.

"BATTALBEY" ÇİĞ KÖFTE 10 BİN KİŞİYE ÇİĞ KÖFTE İKRAMINDA BULUNDU

İş adamı Sait Aybak Battalbey Çiğköfte olarak dün gece Esenler Dörtyol meydanındaki Adıyamanlıların Demokrasi gecesinde 10 bin kişiye çiğ köfte dağıtarak hayırseverliliğini bir kez daha gösterdi.

Türkiye de Çiğ köfte sektöründe "Battalbey" ve "Çiğköfteci Sait Usta" adında en çok bayisi olan ve aynı zamanda Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan İş adamı Sait Aybak'ın bu davranışı bütün Adıyamanlıların yüreğine su serpti.

Haber: Abdulkerim Sonkaya