Adıyamanlılar Vakfı, Darbe Girişiminde Yaralanan Gazileri Ziyaret Etti

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy beraberinde Adıyaman eski Milletvekillerinden ve Vakfın Kurucu üyelerinden Mahmut Göksu, Başkan Yardımcısı Cuma Durak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akay ile birlikte 15 Temmuz gecesi FETO Terör örgütünün darbe kışkırtması esnasında yaralanarak gazilik unvanına kavuşan Rize li Kahraman Piyade Albay Davut Ala, Adıyamanlı Polis Memuru Yaşar Demiral’ı Bağcılar’daki Medipol Üniversitesi Hastanesinde ve yine Adıyamanlı esnaflardan Cengiz Şahin’i işyerinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.

15 Temmuz gecesi FETO terör örgütünün darbe kışkırtmasına karşı yaralanan Piyade Albay Davut Ala, Polis Memuru Yaşar Demiral ve esnaf Cengiz Şahin’e “geçmiş olsun” dileklerini ileten Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, “En zor dönemde Vatan savunmasına karşı göğsünü siper etmekten geri kalmayarak ölümü pahasına yaralanan ve gazi olan siz değerli vatansever kardeşlerimizle ne kadar övünsek azdır. Türk halkı 15 Temmuz da göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı sizlerle ne kadar gurur duysa azdır. Sizleri dinledikten sonra 15 Temmuz gecesinin ne kadar vahşice olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Anlaşılan o ki, bu olaya kalkışanlar Türk halkının göğsündeki iman gücünün hesabını yapmadıkları açıktır” dedi.

Yaralılarla ilgili hastane yöneticilerden bilgi alan 22 ve 23 dönem milletvekili Mahmut Göksu ise şunları kaydetti: “15 Temmuz gecesinde sizin gibi kahramanların sayesinde gerçekten büyük bir badire atlattık. Türk halkı hainlere ve çapulculara karşı cansiperane gayretlerinizi tarih boyunca unutmayacaktır. Bu ülkede darbe yapmaya kalkışan hainlere gereken dersi vererek muzaffer oldunuz. Türk halkı bu fedakârlığınızı asla unutmayacaktır” şeklinde konuşarak, “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Yaralı olan Kahraman Piyade Albay Davut Ala, Polis Memuru Yaşar Demiral ve Cengiz Şahin Adıyamanlılar Vakfı Başkan ve Yöneticilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.

Haber: Abdulkerim SONKAYA