İSTANBUL İÇİN BURS MÜLAKAT TARİHLERİ

İstanbul’daki Üniversitelerde okuyan ve vakfımızın web sayfasından burs başvurusunda bulunan öğrenciler aşağıdaki takvime göre mülakata geleceklerdir. Burs Mülakatları 15-16-22 ve 23 Ekim 2016 tarihlerinde saat 8.30-18.00 arası Vakfımızın Bağcılardaki Genel Merkezinde Yapılacaktır. Yeni Başvuruda bulunan öğrencilerimiz Aşağıda yer alan evrak ve başvuru formu ile beraber mülakata geleceklerdir. Geçen yıl vakfımızdan burs almış öğrencilerden Mülakata gelmesi gerekenler 15 Ekimde mülakata gelecek olup kendilerine ayrıca sms gidecektir.

Yeni burs başvurusunda bulunanlar için ayrı ayrı 3 mülakat günü belirlenmiştir. Mecburi sebeplerden dolayı aşağıda belirtilen takvimde mülakata gelemeyeceklerin vakfımızı arayarak bilgi vermeleri ve mülakat gününü değiştirmeleri gerekmektedir. Mülakata Gelen yeni burs başvurusunda bulunmuş öğrencinin yanında web sayfasından yapılan burs başvurusunun imzalanmış çıktısı, aşağıda yer alan evraklar ile bir adet fotoğraf bulundurması gerekmektedir.

Mülakat Yeri: Adıyamanlılar Vakfı, Göztepe Mahallesi Mahmut Bey Yolu Orhangazi Cad. No:16 BAĞCILAR/İSTANBUL (Ulaşım: Aksaray-Esenler-Başakşehir metrosu Mahmutbey istasyonu; Bakırköy-Göztepe Otobüsleri; Beyazıt Göztepe Otobüsleri),

Mülakat Saati: 8.30-18.00

Mülakat Takvimi

Geçen sene vakfımızdan burs almamış ve bu sene internet sitesinde burs başvurusunda bulunmuş tüm öğrencilerimiz yeni başvuru kategorisindedir. Yeni başvuruda bulunmuş tüm öğrencilerimizin mülakata gelmeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin mülakata gelirken yanlarında web sayfasında doldurdukları başvuru formu, aşağıdaki evraklar ile bir fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.

Eski Bursiyerimiz: 15 Ekim 2016, Cumartesi (VAKFIMIZA TRANSKRİPTİNİ HALEN GETİRMEMİŞ TÜM BURSİYERLERİMİZ)

Soyadı A-B-C-Ç-D-E-F-G-Ğ-H ile Başlayan Yeni Bursiyer Adaylarımız: 16 Ekim 2016, Pazar

Soyadı I-İ-J-K-L-M-N-O-Ö ile Başlayan Yeni Bursiyer Adaylarımız: 22 Ekim 2016, Cumartesi

Soyadı P-R-S-Ş-T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Yeni Bursiyer Adaylarımız:  23 Ekim 2016, Pazar

YENİ BURS BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ EVRAKLARI MÜLAKATA GELİRKEN YANLARINDA GETİRECEKLERDİR.

Evrak Teslimi (Mülakat sırasında)

Aşağıda yer alan evraklar öğrenci tarafından mülakata gelirken yanında getirilecek ve mülakat komisyonuna verilecektir.

1- Öğrenci belgesi

2-Transkript belgesi (üniversiteyi yeni kazananlar hariç)

3-ÖSYM sınav sonuç belgesi fotokopisi, (üniversiteyi yeni kazananlar)

4- Aile nüfus kayıt örneği,

5- Kardeş veya kardeşlerinizin öğrenci belgesi,

6- 1 Adet Fotoğraf

7- Aşağıda, durumunuza uygun olan seçenekte istenilen belge; (Velisinin Gelir Durumunu Gösteren Belge)

a)Velisi SSK veya Emekli Sandığına kayıtlı çalışıyor veya emekli (Emekli Sandığı-SSK-Bağ-kur) ise velisinin maaş bordrosu,

b)Velisi Bağ-Kura kayıtlı esnaf olanlar velilerinin işyerinin 2015 yılına ait vergi levhası fotokopisi, Çiftçilik bağ-kuru olanlar çiftçilik belgesi fotokopisi,

c)Velisi yeşil kartlı(GSS-0) olanlar, velisinin yeşil kartının(GSS-0) fotoğraflı sayfa ve arka sayfanın fotokopisi, (sgk web adresinden de çıktı alınabilir)

d)Velisinin durumu yukarıdaki seçeneklerden hiçbirisine uymayanların, köyde oturuyorsa muhtarlıktan, ilçede oturuyorsa kaymakamlıktan, ilde oturuyorsa valilikten alacakları velisinin işsiz veya fakir olduğuna dair belge veya Gelir Testi Sonucu

8-Burs Başvuru Formu- Web sayfasından burs başvurusu yapılan formun çıktısı alınarak yanlarında mülakata getirilecektir. Başvuru çıktısı mülakat günü vakıftan da alınabilir.