2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURU SÜRECİ

ADIYAMANLILAR VAKFI BURS BAŞVURU ŞARTLARI

1. Adıyamanlı olmak; Başvuran öğrencinin veya babasının, dedesinin v.b. kütüğünün Adıyaman görünmesi gerekmektedir. Kütüğü Adıyaman olmayıp doğum yeri Adıyaman görünenler Adıyaman’lı sayılmayacaktır.

1. İstanbul’daki Üniversitelerde veya Adıyaman Üniversitesinde Öğrenci olmak; Özel Üniversitelerde okuyanların % 100 burslu okuyor olmaları gerekmektedir. Özel üniversitelerde ücretli okuyanlar burs başvurusunda bulunamazlar.

1. Ön lisans veya Lisans öğrencisi olmak;  Yüksek lisans veya Doktora öğrencileri burs başvurusunda bulunamazlar.

1. Maddi desteğe muhtaç olmak; Burs başvurusunda bulunan öğrenci, burs almaya hak kazanırsa, maddi desteğe ihtiyacı olduğunu vakfımızın kendisinden isteyeceği belgelerle ispatlamak zorundadır.

BURS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN YAPILACAK ADIMLAR

1. WEB SİTEMİZE ÜYE PANELİNDEN, ÜYELİK BİLGİLERİNİ EKSİKSİZ VE  BÜYÜK HARFLERLE DOLDURARAK ÜYE OLUN. ÜYE OLURKEN KULLANICI ADINIZI E-MAİL ADRESİNİZ OLARAK KULLANIN VE ŞİFRENİZİ BELİRLEYİN.

2. ÜYE PANELİNDEN ÜYE GİRİŞİ YAPINIZ. ÜYE GİRİŞİ YAPAR YAPMAZ İLK YAPMANIZ GEREKEN RESMİNİZİ  PROFİL RESMİNİ DEĞİŞTİR /EKLE BUTONUDNAN DÜZENLEMEK/EKLEMEKTİR. (Resminizin ismi  türkçe karakter olmaması gerekiyor  ornek  web sitesine yükleyeceğiniz resmin ismi  aydın.jpg   değil aydin.jpg olması  gerekiyor.) Fotoğraf eklemez iseniz mülakatta mutlaka yanınızda fotoğraf bulundurunuz.

3. BURS BAŞVURU BÖLÜMÜNDEN BURS FORMUNU EKSİKSİZ VE BÜYÜK HARFLER KULLANARAK DOLDURUNUZ.

4. BURS BAŞVURU FORMUNU DOLDURDUKTAN SONRA ÇIKTISI ALINIP,  İMZALANACAKTIR. MÜLAKATA GELİRKEN FORMUN ÇIKTISINI YANINIZDA GETİRİNİZ.

5. FORM KAYDI GÖNDERİLDİKTEN SONRA  BURS BAŞVURU DURUMUNUZ İLE İLGİ VEYA DÜZELTME, TEKRAR ÇIKTI ALMA GİBİ DURUMLARI  BURS BASVURULARIM EKRANINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

BAŞVURU İLE İLGİLİ SORUNLARINIZ İÇİN: METİN FENDOĞLU 0530 289 43 73

BURS BAŞVURU TAKVİMİ.

15 Ekim – 10 Kasım (Saat 24:00)      : Başvuru (web sayfasından, www.adiyamanlilarvakfi.org.tr

19    Kasım      Cumartesi                    : Mülakat / Vakıf Merkezinde (Eski Bursiyerler)