MELİK VE YALÇIN ÇİFTE SEVİNÇ YAŞATTI

..Vakfımız Yönetim  Kurulu Üyesi Ahmet Melik, Başakşehir Belediyesi başkan yardımcılığı görevine seçildi.
Karakteri, duruşu ve mütevaziliği ile Başakşehir'in sevilen simaları arasında yer alan Başakşehir Belediyesi Meclis Üyesi  Ahmet Melik, Başakşehir Belediyesi  meclis çoğunluğunun kararıyla başkan yardımcısı olarak seçildi.
Uzun süredir Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde ikamet eden Melik, 30 Mart 2014'de yapılan mahalli idareler seçiminde büyük bir başarı yakalayark meclis üyeliğine seçilmişti.MELİK 24.02.1978 Adıyaman’nın Kahta ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahta ‘da yaptı. Lisans Eğitimini Erzurum da Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğtim Fakültesinde tamamladı. İstanbul Aydın Üniversitesinde İşletme Yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.Gaziantep ve İstanbul’da bir çok okulda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikal çalımalarda görev aldı. İstanbul Başakşehir Adıyamanlılar Derneği ( BA-DER)’ korucu başkanlığını yaptı. 30 Mart 2018 Yerel Seçimlerinde Başakşehir de Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. Halen Başakşehir Adıyamanlılar Derneği Onursal Başkanlığı,Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, İBBSK(İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü) İzcilikten sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Ahmet MELİK, evli ve iki çocuk babasıdır.
Bir sevindirici haber de Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın'dan geldi.
Adıyamanlılar Vakfı başkan yardımcılığı görevini büyük bir başarı ile sürdüren Mehmet Yalçın,  geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İstanbul Ticaret Borsası seçimlerinde yönetim kurulu üyeliğine seçilme başarısı gösterdi..