• Bu alana reklam verebilirsiniz

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ve Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç Adıyamanlılar Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette, eylül ayında yapılması planlanan “Safvan’da Buluşalım” programına ilişkin çalışmalar ele alındı. Vali Pekmez ve Başkan Kılınç’ı vakfa gelişinde Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, mütevelli heyeti üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları karşıladı.
04/08/2019
Kurulduğu günden bu yana Adıyaman’ın tanıtımı için çok sayıda projeye imza atan Adıyamanlılar Vakfı, Samsat ilçesinde meftun bulunan Sahabe Safvan b. Muattal’ın tanıtımı için de ilk adımı attı.
25/07/2019
15 Temmuz Türkiye Milletinin destansı bir direniş gösterdiği gecedir Allah o geceyi bir daha yaşatmasın Bu gecede şehit olan vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dileriz
15/07/2019
Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun (ADIFED) gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu toplantısında, Başakşehir Adıyamanlılar Derneği (BADER) Başkanı Hüseyin Sevinçtekin yeni başkan seçildi. ADIFED’in Olağanüstü Genel Kurulu, Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki genel merkezinde gerçekleştirildi.
26/06/2019
  • Bu alana reklam verebilirsiniz