• Bu alana reklam verebilirsiniz

22/02/2020
ŞUBAT AYI ÖĞRENCİ BULUŞMALARIMIZ ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLADI Adıyamanlılar Vakfı Şubat Ayı "Öğrenci Buluşmaları" programı önemli isimleri bursiyerler ile buluşturdu. Kurulduğu 1996 yılından itibaren "imkanı olanla ihtiyacı olan" arasında köprü olan Adıyamanlılar Vakfı, bursiyerlerin kariyer gelişimlerine de destek oluyor. Vakfın 2013 yılında üniversite öğrencilerinin kariyer hedefi belirlemelerine yardımcı olunması, mesleki ilerlemelerine danışmanlık yapmak ve bursiyerleri mesleki hayata hazırlamak amacıyla başlattığı "Kariyer Günleri" programı Şubat ayında da devam etti. "Kariyer Günleri" programına Prof. Dr. Sabri Orman, Harita Mühendisi Ramazan Tarhan, TMSF Daire Başkanı Av. Hasan Köroğlu ve Dr. Mehmet Alİ Bilici bursiyerle bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Adıyamanlılar Vakfı Kariyer Günleri’nin Şubat ayı programı kapsamında alanında kendini kanıtlamış uzman isimler, öğrencilerle buluşarak bilgi ve deneyimlerini paylaştı, öğrencilerin sorularını cevapladı. Programdan önce Adıyamanlılar Vakfı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı da gerçekleştirildi. Toplantıda insanlık dramının yaşandığı İdlib'e Vakfın başlattığı yardım kampanyası kapsamında süren çalışmalar ele alındı. Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Mütevelli Heyeti Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komisyon Başkanları katıldı.
22/02/2020
ADIYAMANLILAR VAKFI OCAK AYI “ÖĞRENCİ BULUŞMALARI” YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Adıyamanlılar Vakfı Ocak Ayı Öğrenci Buluşmaları, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
25/01/2020
Vakfımızın Adıyaman Şubesi Spor kulübü bünyesinde bulunan Basketbol Takımı Adıyaman U14 ligi İl Birinciliğini kazandı
25/01/2020
  • Bu alana reklam verebilirsiniz