• Bu alana reklam verebilirsiniz

Başkanımız Ömer ÖZKARTAL Mütevelli heyet üyelerimiz Ramazan Aksoy, Mustafa Karlı Başkan Yardımcılarımız Cuma Durak, Abuzer Korkmaz Hasan Hüseyin Göksu Yönetim kurulu Üyelerimiz Lütfi Kırmızı, Yusuf Kızılkaya Bağcılar Belediye (İBB) meclis üyesi Komisyon başkanımız Umut Durak ve Abdülhamit Dursun Bağcılar Belediye Başkanı sayın Abdullah Özdemir beye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
11/06/2022
Adıyamanlılar Vakfı’nın geleneksel iftar sofrası bu yıl hayır sever iş adamlarını ağırladı. Adıyamanlılar Vakfı, vakfın kuruluşundan bu yana üniversite öğrencilerine burs hizmetinde bulunan Adıyamanlı hayırsever iş adamlarını ve bürokratları iftar sofrasında buluşturdu.
19/04/2022
Mart ayı öğrenci buluşmalarımızı ve “Kariyer günleri” programımızı yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.
26/03/2022
Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Biz Bir Aileyiz" projesi kapsamında Ankara’daki Adıyamanlılar ve öğrenciler kahvaltı programında bir araya geldi. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen programa birbirinden değerli siyasetçiler, bürokratlar, iş insanları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve öğrenciler katıldı.
07/03/2022
  • Bu alana reklam verebilirsiniz