ÖZKARTAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

.. Çiftin nikâh töreni Kurtköy Crowne Plaza Hotel’de gerçekleştirildi. Genç çiftin nikâhını Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin kıydı.
Konuklarını tek tek kapıda karşılayan Özkartal ve Balaban ailesi, misafirleriyle yakından ilgilendi.
Törende kısa bir konuşma yapan Ömer Özkartal, mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür ederek, genç çifte hayırlı uzun ömür ve mutlu bir yuva temennisinde bulundu.
Törene,  Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, Yeni Dünya Vakfı Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Göksu, AK Parti İstanbul eski Milletvekili Halide İncekara, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultangazi  İlçe Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyamanlılar Vakfı mütevelli ve yönetim kurulu üyeleri, iş, ekonomi, siyaset ve sanayi dünyasından çok sayıda isim katıldı.
   Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, AK Parti genel başkan yardımcıları Mustafa Ataş ve Erol Kaya ile AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, İbrahim Halil-Rukiye çiftinin nikâh şahitliğini de yaptı..