ADIYAMANLILAR VAKFI BAĞCILAR BELEDİYESİ KİRAZLI METROSUNDAKİ RAMAZAN ETKİNLİK ALANINDA STANDINI AÇTI

.

Bağcılar belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı dolaysıyla Kirazlı Metro istasyonunda Adıyamanlılar Vakfı Başkan yardımcısı ayrıca Bağcılar Belediye Meclis üyesi olan Cuma Durak'ın çabasıyla açılan standa her akşam bürokrat,siyasetçi,gazeteci,vakfımızın yöneticileri ve her kesimden vatandaşın ziyaret ettiği mekan haline geldi.

Vakfımızda çeşitli görevlerde bulunan Cumali Doğan'ın sorumluluğunda Adıyamanlılar vakfı standında görevli olarak Vakfın bursiyer öğrencileri görev yapmaktadır.

Her akşam Adıyamanlılar Vakfı standına gelen ziyaretçilere Adıyaman damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden çiğköfte,şah Osmanlı kahvesi ve çay ikram ediliyor.

..